Cristinei Spătar i-a adus Moșul în cale un milionar! Logodnicul i-a devenit și partener în afaceri

Înainte de Crăciun, Moșul i-a adus Cristinei Spătar tot un milionar! Solista care s-a lepădat  de titulatura ”Regina R&B” (50 de ani) a mai dat o șansă iubirii după despărțirea cu scandal de fostul soț și s-a logodit cu un cunoscut om  de afaceri în Râmnicu Vâlcea.

Pe numele său Vicențiu Mocanu, acesta are o fabrică de mobilă în Râmnicu Vâlcea dar și o firmă de construcții.

Solista, care pentru o perioadă a locuit în Anglia din cauza problemelor financiare (a fost afectată de ”înghețarea” evenimentelor private pe fondul restricțiilor medicale), susține și că, dincolo de relația cu cel ce se va căsători anul viitor, i-a devenit și partener în afaceri. Dar nu va renunța la cariera sa muzicală.

Cristinei Spătar i-a adus Moșul în cale un milionar! Îi este și partener în afaceri

Cristinei Spătar i-a adus Moșul în cale un milionar!
Cristinei Spătar i-a adus Moșul în cale un milionar! (FOTO Instagram)

”Pe lângă proiectele muzicale pe care le am și le voi dezvolta anul viitor sunt implicată activ și în noua companie deschisă în asociere cu partenerii locali din Dubai. Companie care deschide o fabrică de producție de materiale de construcții în Dubai și dezvoltă acolo proiecte imobiliare”, susține Cristina Spătar care a luat-o de la zero după despărțirea de tatăl copiilor săi. Solista are doi copii cu Alin Ionescu de care a divorțat în 2016.

“Am spus ”Da!”, a fost mesajul solistei după ce iubitul său a cerut-o în căsătorie, zilele trecute, într-un restaurant din Dubai.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed