Cum a făcut Călin Goia primii săi bani: ”Am descărcat lăzi!” Solistul de la Voltaj este jucător la bursă, are investiții imobiliare și cafenea

Călin Goia este de peste 20 de ani solistul Voltaj, formația cu cele mai mari încasări de pe urma evenimentelor concertistice din showbizz-ul românesc.

Trupă cu o medie a încasărilor anuale de circa jumătate de milion de euro, Voltaj se bucură de un succes constant de la relansarea sa, la începutul anilor 2000. Succes materializat și prin câștiguri financiare pe care Goia le reputează dincolo de activitatea sa muzicală. Solistul, în vârstă de 47 de ani, are propria ceainărie în centrul Bucureștiului, investiții imobiliare și este și broker și jucător la bursă. Însă, își aduce aminte cu plăcere de perioada de după adolescență din viața sa, ani descriși și de marele succes Voltaj drept ”Ca la 20 de ani/ Fără griji și fără bani”.

Călin Goia despre primii săi bani câștigați: ”Încărcam/descărcam lăzi cu sucuri”

Până să ajungă să devină jucător pe Bursă, Călin Goia a simțit pe propria-i piele cât de greu se fac banii. ”La 20 de ani, m-am mutat în București. La cantină mâncam ciorbă cu fasole, delicatețea din meniul zilei. Primii bani ai mei? Treceam din clasa a X-a într-a XI-a, într-o vară, voiam să merg la mare, așa că m-am angajat la o companie de băuturi și încărcam/descărcam lăzi cu sucuri”, își aduce aminte Călin Goia al cărui tată l-a angajat apoi pe un șantier.

”Tata face o cabană lângă Cluj și m-a luat cu el. «Decât să încarci lăzi, vino cu mine, mă ajuți la săpat șanțuri, te plătesc eu!», își aduce aminte Călin Goia, fostul membru al ”Școlii Vedetelor”, astăzi tată astăzi tată a trei copii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed