Sharon Stone a pozat fără lenjerie intimă, la 64 de ani/ FOTO! Actrița din ”Basic Instinct” este o afaceristă de succes

La vârsta în care multe actrile au grijă de nepoței, Sharon Stone se ocupă de investiții și pozează fără lenjerie intimă.

Amintind de imaginile indecente cu care a impresionat bărbații în urmă cu 30 de ani, cât s-au scurs de la lansarea peliculei ”Basic Instinct”, celebra actriță face iar furori la Hollywood cu ultimul său pictorial cu care demonstrează că, pentru ea, vârsta este doar un număr iar sex-appeal-ul nu dispare când îmbătrânești.

În ultimul număr al Icon Magazine, Sharon Stone apare într-o imagine alb-negru, într-o ținută ce lasă să se vadă că nu poartă sutien și lenjerie intimă amintind de scena memorabilă din thriller-ul ”Basic Instinct”, în carer a cunoscut consacrarea. Sharon Stone, care a mai jucat în producții precum ”Casino” (1995, cu Robert de Niro) ori ”Total Recall” (1990, alături de Arnold Schwarzenegger), a reușit cu roluri puține să facă o avere de circa 60 de milioane de dolari.

Sharon Stone, fără lenjerie intimă, la 64 de ani!

Sharon Stone, a pozat fără lenjerie intimă, la 64 de ani!

Și asta datorită investițiilor inteligente, după cum chiar actrița spune. A jucat la bursă, a cumpărat acțiuni și a investit la rândul său în producții cinematografice ce s-au bucurat de succes. , Sharon Stone a dezvăluit că ”viața a învățat-o să joace la bursă, să își folosească farmecele pentru a negocia în afaceri și să investească inteligent banii”. Cele mai mari încasări nu le-a avut din filme, ci din publicitate și interviuri de televiziune unde, recunoaște că a știut să își negocieze onorarii consistente.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed