Dan Bittman s-a săturat să mai fie un Don Juan: ”Poate  găsesc vreo româncă miliardară, nu milionară”

Cu o viață de rock star, plină de femei celebre, relații despre care n-a vorbit niciodată prea mult, Dan Bittman trăiește din plin burlăcia, la 61 de ani.

De fapt solistul trupei Holograf nu a fost niciodată căsătorit nici cu mama copiilor săi, compozitoarea lui scriitoarea Liliana Ștefan, cu care a avut o relație de 25 de ani. Cei doi au împreună trei copii.

 Bittman nu a considerat căsătoria drept o necesitate în relațiile sale și admite că viața sa sentimentală a fost plină de greșeli pe care le recunoaște să le-a făcut. ”Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa «Ți-am dat un inel», care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente”, a declarat Dan Bittman care acum  speră să-și găsească  o femeie care să-l aprecieze și să-l scape de grijile financiare.

Dan Bittman s-a săturat să mai fie un Don Juan. Vrea o româncă miliardară

”Poate  găsesc vreo româncă miliardară. Ce-mi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu iaht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară”, speră artistul a cărui inimă a fost pusă pe jar de aspectuoasele: Tania Budi, Mihaela Rădulescu, Alexandra Dinu ori, mai nou, soprana Andreea Ilie și solista și actrița Monica Odagiu.
Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed