AcasăMoney&PeopleDaniela Gyorfi, fericita moștenitoare a unei averi uriașe! La cât se ridică...

Daniela Gyorfi, fericita moștenitoare a unei averi uriașe! La cât se ridică bunul dobândit

Au trecut aproape 10 ani de când mama Danielei Gyorfi s-a stins din viață și solista nu contenește să-i fie recunoscătoare, să se roage pentru sufletul acesteia și să-i mulțumească pentru moștenirea lăsată, una deloc de neglijat.

Avere care a ajutat-o să treacă pe locul doi activitatea artistică, asta după o lungă carieră artistică, în favoarea creșterii și educației fiicei sale, Maria, în vârstă de 11 ani.

Recent solista (54 de ani) a reușit să intre în posesia unei moșteniri dezbătute, un teren ce a aparținut mamei sale, Anica Diță, pe care Daniela Gyorfi a obținut peste 100.000 de euro.

Daniela Gyorfi, fericita moștenitoare a unei averi uriașe

Daniela Gyorfi, fericita moștenitoare a unei averi uriașe, un teren pe care a luat peste 100.000 de euro

După moartea ființei dragi din viața sa, pentru îngrijirea căreia solista a sacrificat mult, a rămas cu patru apartamente într-o zonă bună a Bucureștiului, unul fiind cel în care artista a locuit ani buni. ”Este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele, şi mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit. Când a murit mama nici nu ştiam, nici nu eram la curent cu toate acestea”, a spus Daniela Gyorfi care a continuat să se judece după trecerea în neființă a înaintașei sale.

”Este o retrocedare pentru care mama mea s-a judecat. Bunicii din partea mamei, erau gospodari și aveau un teren. Le-a luat casa pe timpul lui Ceaușescu și a rămas pământul asta”, adaugă artista, colegă de generație cu Loredana ori Adrian Enache.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.