AcasăGeneralDe ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți o lenjerie de...

De ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți o lenjerie de pat. CONELTEX, partener de încredere

Atunci când suntem în căutarea unei destinații în concediu, ne uităm printre altele și la locul de cazare. Desigur că ne dorim un loc cât mai confortabil și mai plăcut, iar acel loc îl alegem în funcție de condițiile de cazare pe care ni-l oferă: baie, pat matrimonial, prosoape și lenjerie de pat curată. Să ne oprim puțin la lenjeriile de pat și să descoperim de ce sunt atât de importante pentru noi.

Dincolo de locurile pe care ni le-am propus să le vizităm, seara ne întoarcem la cazare pentru a ne odihni. Ori o lenjerie curată, de calitate superioară ne va oferi tot confortul necesar, cât și o odihnă pe măsură. Să nu uităm că intră în contact cu pielea noastră, deci nu ne dorim alergii sau iritații ale pielii.

Operatorii economici din industria Horeca cunosc aceste aspecte, iar cei mai mulți dintre ei colaborează cu producători de prestigiu în industria de textile pentru achiziționa lenjerii de pat calitative. Aceste detalii sunt importante, iar oamenii întotdeauna vor căuta calitatea.

Unul dintre producătorii cu care operatorii economici colaborează este CONELTEX, ce vine cu o gamă largă de textile de calitate.

 

Nu alegeți doar în funcție de model, ci și în funcție de calitatea materialului 

Același confort ne dorim să îl avem și acasă în ceea ce privește lenjeria de pat. Sunt câteva criterii la care este indicat să fim atenți atunci când o alegem.

O lenjerie de pat 6 piese spre exemplu trebuie aleasă în funcție de dimensiunea patului, pentru a oferi confort. O lenjerie de dimensiuni nepotrivite nu va arăta nici estetic și nici nu va oferi confort.

Calitatea materialului este un alt criteriu de care trebuie să ținem cont. Optați pentru cele din bumbac și veți avea parte de beneficii.

Bumbacul este o fibră textilă utilizată nu doar pentru confecționarea textilelor, ci și pentru articolele vestimentare. Este recunoscut și apreciat la nivel mondial pentru beneficiile pe care le oferă acest material. Este o țesătură versatilă și râvnită de cei care își doresc să se bucure de un confort optim. Astfel că o lenjerie de pat va fi foarte delicată și plăcută la atingere, va oferi un confort sporit, este ușor de întreținut și rezistă foarte bine în timp.

În plus, este un material hipoalergenic, ce ne va feri de alergii sau iritații ale pielii. O va lăsa să respire și este un material care se adaptează în funcție de anotimp. Vara răcorește, iar iarna încălzește. Mai mult decât atât, bumbacul poate fi vopsit în orice culoare, iar imprimeurile nu se deteriorează.

Acum, după ce ați ales dimensiunea și materialul, alegeți modelul pentru că acesta are și rol estetic și poate acorda o notă importantă designului.

În gama de la Coneltex veți găsi modele de lenjerii de pat versatile, brodate, din damasc, bumbac creponat, de lux, finet sau satin. Toate aceste materiale au la bază bumbac.

Dacă aveți camera decorată în stil elegant sau contemporan puteți opta pentru cea din finet sau satin. Au un design aparte și oferă o notă în plus de eleganță, bun gust și rafinament.

Atenție, din nou, la ce culori alegeți. Țineți cont și de dimensiunile camerei. Dacă este una de dimensiuni mai mari, atunci puteți alege atât culorile închise, cât și cele deschise. Pentru camerele de dimensiuni mai mici nu putem vorbi neapărat despre același lucru. Lenjeriile de pat de culoare deschisă vor lumina camera și va oferi senzația de o cameră mai mare, pe când cele închise la culoare vor da senzația de cameră aglomerată vizual.

Însă, gusturile nu se discută, iar dacă preferați un stil propriu care vă caracterizează atunci alegeți orice culoare.

Coneltex – gamă largă de produse

În gama de produse de la Coneltex veți mai putea găsi și alte textile: pilote, perne, protecții pentru saltele, fețe de masă, cuverturi, pături și altele.

Veți avea garanția calității la toate aceste produse, ce sunt realizate cu grijă pentru a oferi acel confort de care avem nevoie.

Așadar, lenjeriile de pat au mai multe roluri decât ați putea crede. Alegeți-le pe cele calitative pentru un somn liniștit și odihnitor. Descoperiți gama de produse de la Coneltex, cât și prețurile accesibile.

 

Date de contact:

0735 194 314

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18, Suceava

Ultimele Articole