Ea este cea mai tânără miliardară din lume! Are 19 ani și îi intră zilnic în cont circa 150.000 de dolari

La doar 19 ani este cea mai tânără miliardară din lume. Cine este frumoasa care are în conturi o sumă pe care mulți nu știu să o scrie în cifre.

Brazilianca Livia Voigt a ajuns populară la nivel internațional după ce a moștenit pachetul majori de acțiuni la o importantă la concertul WEG, cunoscut la nivel mondial, ce se ocupă cu soluții în domeniul motoarelor electrice și al producției și stocării energiei electrice.

 Zilnic tinerei îi intră în conturi circa 150.000 de euro pe zi datorită activelor pe care le deține, conform Forbes. Și Dora Voigt de Assis, sora sa mai mare, împarte aceeași soartă.

 Ea este cea mai tânără miliardară din lume! Livia și Dora sunt nepoatele co-fondatorului WEG (brazilianul de origine germane Werner Rocardo Voigt) care a trecut în neființă în 2016. În plus, tinerele surori au beneficii colosale și de pe urma investițiilor, o ramură nouă a grupului dezvoltat de bunicul lor, cunoscut la nivel global, uzină ce se ocupă cu producția mașinilor electrice.

Pe primul loc în vestitul clasament al celor mai bogați omeni din lume, în timp real, se află francezul Bernanard Arnault (proprietarul multor vestite branduri de lux vestimentar , dar și cosmetic și băuturi), cu o avere de circa 233 miliarde de dolari. Moștenitorul LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessey) l-a detronat pe Elon Musk.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed