Epopeea Ioan Niculae s-a încheiat! Totul s-a întâmplat la OTOPENI

Omul de afaceri Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați români, a fost arestat pe aeroportul internațional Henri Coandă. Era dat în urmărire națională, pentru că trebuie să execute 5 ani de închisoare. Niculae a anunțat că este în Italia și că se va preda astăzi – ceea ce s-a și întâmplat.

 

TĂIEREA BANILOR este o prioritate. Rareș Bogdan se REVOLTĂ

 

 

Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați români, a fost dat în urmărire, după ce poliţiştii nu l-au găsit acasă.

Ei aveau sarcina să pună în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce Niculae a fost condamnat, definitiv, la cinci ani de detenție.

Niculae a spus joi seara, într-o intervenţie la un post de televiziune, că este internat într-o clinică din Italia, dar şi-a făcut externarea. A mai declarat că ar urma să ajungă vineri în România.

 

S-a aflat când se termină pandemia. Câți ani vom mai purta masca de protecție

 

 

Omul de afaceri, cu o avere estimată undeva între 700 de milioane și un miliard de euro, a fost găsit vinovat pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență, iar joi seară a fost dat în urmărire națională.

Ioan Niculae a fost condamnat inițial pe 27 ianuarie, în acest an, la 3 ani și jumătate de pușcărie, numai că, acum, Curtea de Apel, care a dat și sentința definitivă, i-a majorat pedeapsa de la 3 ani și jumătate în spatele gratiilor, la 5 ani de pușcărie cu executare.

El a fost găsit vinovat pentru următoarea faptă: practic, mai pe înțelesul oamenilor, ar fi încheiat contracte fictive pentru firma sa, în așa fel încât profitul firmei să fie mai mic, drept pentru care să plătească mai puțin TVA statului român și, de asemenea, să plătească impozite mai mici.

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed