Florin Călinescu s-a retras la țară. ”Petrec un timp extraordinar cu nişte oameni adevăraţi. Adică nişte porci, cu nişte găini”

După ce a părăsit televiziunea, Florin Călinescu pare că se desprinde și de viața la oraș. Cunoscutul actor și om de televiziune (66 de ani) a lăsat vila din Pipera pentru casa sa de la țară de la marginea pădurii, în satul argeșean Babana.

Deși actorul s-a născut la Timișoara,  satul amintit este locul unde a copilări, de unde se trage tatăl său și unde locuiește și fratele său.

După ce a renunțat la colaborarea cu Prima TV, în urmă cu un an,  actorul ce a scris istorie în televiziune a locuit mai mult în satul de la circa 130 de kilometri de Capitală, unde crește felurite înaripate dar și porci. ”Mi-am făcut o mică fermă şi petrec un timp extraordinar cu nişte oameni adevăraţi – adică cu nişte porci, cu nişte găini, cu nişte gâşte”, i-a spus Florin Călinescu Andreei Esca.

Florin Călinescu s-a retras la țară! ”Stau pe pământ și ies mereu în curte

”De mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte. Ocupat cu viața la țară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieți și trei fete, 42 de bibilici, 9 gâște, doi câini lupi și doi Schnauzeri pitici. Am avut și capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare și l-am dat pentru că se ținea de rele”, a mai spus Florin Călinescu care are și 1,8 hectare de teren.

Actorul mai are două apartamente în București, unul în Timișoara, o casă în Pipera, un restaurant în Parcul Herăstru și o vilă în Poiana Brașov.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed