Pavel Bartoș și-a băgat toate economiile în ”Ramon”, filmul său cu care speră să dea lovitura/VIDEO! Andreea Esca și Smiley intră în cinematografe

Pavel Bartoș și-a băgat toate economiile în ”Ramon”, filmul său cu care speră să dea lovitura.

Încurajat de succesul nesperat alemultor vedete ale online-ului care s-au mutat de pe Instagram pe ecranele cinematografelor, actorul și vedeta Pro TV a făcut echipă pentru propriul său lungmetraj cu Jesus del Cerro, regizorul filmului ”Miami Bici” dar și Smiley, partenerul său de la Românii au Talent. Solistul semnează și coloana sonoră a filmului ce va intra în cinematografe pe 3 februarie, drept pentru care a lansat ieri și o melodie, care poartă chiar titlul comediei, ”Ramon”.

”La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro! 

Pavel Bartoș și-a băgat toate economiile în ”Ramon”, filmul său cu care speră să dea lovitura.
Pavel Bartoș și-a băgat toate economiile în ”Ramon”. Smiley și Andreea Esca i-au dat o mână de ajutor

Pavel Bartoș și-a băgat toate economiile în ”Ramon”. Smiley și Andreea Esca i-au dat o mână de ajutor

”Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM”, este decrierea filmului produs de Pavel Bartoș, a cărui distribuție este completată de Andreea Esca, Ionuț Rusu, Carmen Tănase ori Selly.

”Am convingerea și speranța că a noastră comedie RAMON va fi un film foarte apreciat de public și că îi va bucura foarte tare pe oameni”, a spus Pavel Bartoș la lansarea traileului filmului său ”Ramon”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed