Florin Călinescu se vrea președinte! Actorul și-a așteptat susținătorii în Vama Nădlac. Ce partid reprezintă

0

Oficial, Florin Călinescu este vedeta Partidului Diaspora Unită (PDU). De la masa juriului Românii au Talent, actorul a primit un rol în fruntea unei formațiuni politice aproape necunoscută celor ce locuiesc în România.

Călinescu a pus în scenă o întâlnire cu susținătorii, veniți din afara țării, eveniment ce a avut loc în Vama Nădlac. Este a doua oară când fosta vedetă de la ”Românii au Talent” se implică în politică după ce s-a aflat în ecologistul Partid Verde dar care a dus lipsă acută de votanți.

Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou”, este mesajul lansat de fosta vedetă de televiziune despre PDU, partid care nu este chiar nou (este înființat în 2020). Florin Călinescu și-a mai încercat norocul alegerile pentru Primăria Capitalei, În 2019, Călinescu a ocupat funcția de președinte al Partidului Verde. Tot în același a actorul a negociat cu PMP pentru o eventuală intrare în partid și o candidatură la europarlamentare.

Florin Călinescu se vrea președinte! ”Partidul Diaspora Unită  a fost fondat la data de 10.08.2020 în urma dorinței mai multor membri ai grupului civic Diaspora Europeană, organizatorii protestului  „Diaspora vine la București” din 10-11 August 2018. PDU este un partid de centru-dreapta, pro European, pro NATO, care susține lupta anticorupție și promovarea persoanelor în funcții decizionale pe baza aptitudinilor profesionale. În realizarea obiectivelor sale, PDU acționează pentru participarea cetățenilor la dezvoltarea și modernizarea statului și a societății românești ca societate democratică, liberă și dreaptă”, este descrierea partidului în care s-a înscris Florin Călinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.