x


  • EUR
    4.8741
    USD
    4.0194
string(7) "general"

GRAFICELE lui IOHANNIS! ”Se observă o tendință de scădere a infectărilor la nivel național”

Klaus Iohannis susține că a început să scadă numărul de infectări.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.11.2020, 18:20

Klaus Iohannis le calcă pe urme politicienilor care prezintă grafice la televiziuni sau conferințe de presă ținute la sediile de partid. La Palatul Cotroceni, Iohannis a prezentat cum a început să scadă numărul de noi cazuri de COVID-19 în România, după impunerea carantinei în anumite localități.

 

Ciolacu, care denunță pensiile speciale, a fost inițiator al acestor pensii pentru parlamentari în 2015

 

Declarațiile șefului statului vin după o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

”Am analizat carantina zonală și am solicitat INSP o analiză privind evoluția epidemiei în orașele și municipiile carantinate. Datele relevă că începând cu 20 noiembrie se observă o tendință de scădere la nivel național. Acest lucru se reflectă în cazurile săptămânale și media zilnică a numărului de cazuri și ratei de pozitivare. Am ajuns pe un palier și tendința este de scădere.

 

CCR nu își asumă o decizie privind majorarea pensiilor și așteaptă rezultatul alegerilor

 

Sunt date concrete care dovedesc că măsurile luate au fost corecte și că populația a respectat aceste măsuri. Este doar un început! Nu am învins virusul. Măsurile rămân în vigoare. Orice relaxare prematură periclitează rezultatele obținute.

De ce este nevoie de carantinarea în localități? Reduce mobilitatea. Se vede pe grafic că de când începe carantinarea, la o săptămână, începe să scadă numărul de cazuri. Asta se remarcă la Sibiu și Baia Mare.”, a spus Klaus Iohannis.