AcasăMoney&PeopleIoana Petric părăsește Cronica Cârcotașilor după 15 ani! ”Mi-am petrecut jumătate din...

Ioana Petric părăsește Cronica Cârcotașilor după 15 ani! ”Mi-am petrecut jumătate din viață lângă oamenii aștia”

Ioana Petric, părăsește ”Cronicii Cârcotașilor” după 15 ani! Fosta Bebelușă ce, ulterior a împărțit pupitrul emisiunii cu Șerban Huidu și Cătălin Dezbrăcatu’ a subliniat că decizia îi aparține și nu a fost dată afară.

”Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, ca n-as putea sa ii cuprind in doar cateva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viata alături de oamenii aștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori si familie adoptivă, prin urmare aceasta decizie, care îmi apartine 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsa ca e cea corectă”, a spus Ioana care, de miercuri, nu va mai apărea lângă Cătălin Dezbrăcatu’, la ”Cronica Cârcotașilor”.

Ioana Petric plecă de la ”Cronica Cârcotașilor”

Ioana Petric părăsește Cronica Cârcotașilor: ”Aceasta decizie, care îmi apartine 100%

Ioana Petric părăsește ”Cronica Cârcotașilor”! ”Cred că în viată e important să îți accepți propriul adevăr si chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simțit acum- nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri si de a face loc altor visuri”, mai spune clujeanca ce s-a dovedit una dintre cele mai discrete vedete de televiziune. 

Decizia sa de a se retrage din televiziune se pare că are la bază și faptul că Ioana are planuri de măritiș.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.