x


  • EUR
    4.8340
    USD
    4.2713
string(16) "instant-articles"

ION ȚIRIAC, ieri cu SIMONA HALEP pe Arena Națională, azi la tribunal

Marius Vecerdea a contestat în instanță valabilitatea alegerilor de la Federația de Tenis.

Author: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 18.07.2019, 16:49

Prezent ieri la festivitatea de pe Arena Națională, unde Simona Halep a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon, Ion Țiriac (80 de ani) a ajuns azi la tribunal.

 

Omul de afaceri a fost ales în funcția de președinte al Federației Române de Tenis, în cadrul Adunării Generale care a avut loc pe 19 iunie. La alegeri au fost cinci candidaţi, dar Marius Vecerdea a obţinut 11 sufragii, iar Ion Ţupa doar 3, în timp ce Liviu Ursuleanu nu a obţinut niciunul din cele 46 de voturi exprimate.Răzvan Itu s-a retras din cursă înainte de exprimarea voturilor.

 

Marius Vecerdea a contestat în instanță valabilitatea alegerilor de la Federația de Tenis. La câteva ore după ce a participat alături de Simona Halep la festivitatea de pe Arena Națională, Ion Țiriac s-a prezentat în fața magistraților.

 

“Dacă aș ști ce s-a i întamplat, aș spune. Nu am înțeles nici 1 % din termenele juridice, se pare că e un cetățean american și de 4 ani dă în judecată Federația de Tenis din orice motiv, eu am treabă. S-a ales democratic, că eram în sală când s-a ales. Din păcate, nu s-a ales dumnealui, nu înțeleg și să fiu sincer, dumneavoastră credeți că mă interesează pe mine unul care vine din Congo sau din altă parte și ne dă în judecată, nu mă interesează”, a spus Ion Țiriac la Tribunalul București.

 

Articolul integral pe DIGI24