AcasăGeneralLa un training de management, vei afla de ce este important și...

La un training de management, vei afla de ce este important și CUM ajungi la rezultate, nu doar să le obții!

Fiecare persoană își dorește să aibă parte de împlinire pe plan profesional, să ocupe o funcție importantă sau să dețină o firmă care să înregistreze profituri considerabile și să se bucure de respect în domeniul specific de activitate.

Există oameni care își îndeplinesc aceste obiective, fără însă ca ele să le aducă satisfacția la care s-ar fi așteptat. Asta se întâmplă deoarece au acționat cu multă încrâncenare și, pe drumul spre atingerea rezultatelor, s-au neglijat atât pe sine, cât și pe cei din jur. Au fost cu ochii concentrați în asemenea măsură pe ținta ce trebuia atinsă, încât au uitat să se bucure de fiecare zi în parte și să construiască relații de calitate cu cei din jur.

Pentru a nu ajunge în situația celui care a reușit, dar nu mai poate să se bucure de succes, este utilă participarea la un training management care să privească evoluția în carieră într-un context mai larg. Echipa Brightway® oferă mai multe astfel de oportunități. Iată două dintre cele mai apreciate!

training management

Curs de Project Management

Acest training de management este adaptat în funcție de participanți și de domeniul de activitate, astfel încât se poate adresa atât persoanelor responsabile cu administrarea proiectelor care nu au mai participat la astfel de cursuri, cât și project managerilor experimentați, care vor să obțină instrumente avansate de lucru.

Cursul de dezvoltare se dovedește potrivit și pentru cei care nu dețin în mod formal funcție de Project Manager, însă preiau constant sau periodic responsabilități de gestionare a diverselor proiecte din cadrul companiei.

Pe parcursul pregătirii, participanții la un training de management sunt antrenați să definească obiectivele unui proiect și să structureze etapele acestuia. Ei evaluează drumul critic, lucrând cu grafice, rapoarte și instrumente de adaptare la schimbare.

În paralel, sunt analizate diferite modele de interacțiune și canale de comunicare, ceea ce asigură nu numai optimizarea fluxurilor de lucru, ci și construirea unor relații umane de calitate cu cei din jur.

Curs de Managementul schimbării

În urmă cu câteva secole, se întâmpla uneori să treacă decenii fără ca viața oamenilor să fie transformată de vreo invenție tehnologică sau de alți factori. Astăzi însă, aproape în fiecare săptămână se inventează ceva nou, cu un rol major asupra societății în ansamblu și, automat, asupra mediului de business. În plus, evoluția spre globalizare face ca evenimente desfășurate într-o parte a lumii să influențeze decisiv cursul lucrurilor pe plan mondial.

În acest context, devine mai mult decât necesar un training de management care pornește de la constatarea ritmului rapid în care se produc schimbări și este necesar să fie luate decizii, în societatea actuală.

Cursanții iau parte la exerciții complexe de autocunoaștere și de explorare a propriului potențial. Ei își analizează tiparele de comportament distructive folosind modelul Positive Inteligence și identifică blocajele ce pot apărea în contexte de schimbare și incertitudine. Se antrenează să creeze obiceiuri sănătoase atât în context profesional, cât și personal.

În concluzie, la un training management înveți că este important nu numai să ai succes, ci și modalitatea în care îl obții. Astfel, te vei simți împlinit atunci când îți vei realiza obiectivele și vei fi capabil să savurezi reușita așa cum se cuvine!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.