x


  • EUR
    4.8595
    USD
    4.1198
string(7) "politic"

LIBERALII promit o DEZBATERE cum n-a mai fost. Va fi o premieră!

PNL sustine ca diseara vom vedea o premiera in Romania.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 19.11.2019, 15:26

PNL anunta, cu 5 ore inainte de evenimentul organizat pentru candidatul Klaus Iohannis, cine sunt cei alesi sa intre in dialog cu acesta.

 

“Partidul National Liberal organizeaza astazi, 19 noiembrie a.c., incepand cu orele 19:00, dezbaterea Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu analisti, politologi si jurnalisti.

 

La evenimentul care se va desfasura in Aula Bibliotecii Centrale Universitare ‘Carol I’, vor participa: Ramona Avramescu (TVR), Clarice Dinu (HotNews.ro), Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ionita (Adevarul), Cristian Leonte (Pro Tv), Silviu Manastire (B1 Tv), Cristian Pirvulescu (SNSPA/Pro Democratia), Cristina Sincai (Romania Tv) si Radu Tudor (Antena3)”, potrivit unui comunicat remis de liberali.

 

Liberalii sustin ca formatul propus de ei pentru acest eveniment reprezinta o premiera pentru ca cei 9 interlocutori ai candidatului ii pot pune intrebari pe orice tema o considera de interes. Acesta este insa un principiu de baza al jurnalismului, orice interviu, emisiune sau dezbatere avand ca scop principal sa abordeze subiectele de interes pentru cetateni.

 

“Dezbaterea reprezinta o premiera pentru Romania, in contextul alegerilor prezidentiale, participantii care vor lua parte la dialog avand posibilitatea sa abordeze orice teme si orice subiecte pe care le considera de interes pentru opinia publica”, se mai arata in comunicatul care mai precizeaza doar ca “evenimentul va putea fi urmarit live pe paginile de Facebook si Youtube”.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM