AcasăMoney&PeopleLumea muzicii populare în doliu! Solistul s-a stins la 47 de ani

Lumea muzicii populare în doliu! Solistul s-a stins la 47 de ani

 

Lumea muzicii folclorice este din nou îndoliată. S-a stins din viață solistul Ionel Bebe Lazăr!
Artistul, care a murit la 47 de ani, era internat de mai multe zile la Institutul clinic Fundeni din Capitală, cu grave probleme de sănătate. În ultima jumătate de an, artistul giurgiuvean  a stat mai mult internat,  după ce, în urmă cu un an și jumătate, fusese diagnosticat cu o boală crudă și nemiloasă, în stadiu avansat.
”Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunți, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă, pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut și alte tumori la vezica urinară, pulmon și ficat. Acum am fost operat a doua oară și sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac și eu bine, câte zile oi avea… viața mea e în mâinile lui Dumnezeu”, spunea Ionel Bebe Lazăr în ultimul său interviu.

Lumea muzicii populare în doliu! Solistul Ionel Bebe Lazăr s-a stins la 47 de ani

”Cu tristete îmi iau rămas bun de la unul dintre cei mai buni, mai respectuoși si mai nefericit om pe care l-am cunoscut si l-am pretuit. Binecuvantat de Dumnezeu cu voce foarte aparte, talent nativ, al cărui cântec izvodea lumile ancestrale, a fost mereu lăsat în urmă de cei care si-au arogat misiuni de inluminare a valorilor. A nunțit multi oameni cu cântecul sau minunat, dar el nu a avut parte de nunta pe pământ. Sărac fiind, dar harnic și gospodar, a slugărit pe la oameni si oamenii îl foloseau, ignorându-i harul. Cei care l-au ajutat, Dumnezeu să îi binecuvânteze, pentru ca Ionel, era întruchiparea Omeniei,” a scris solista Lia Lungu despre cel ce a fost Ionel Bebe Lazăr.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.