Nicu Covaci, vești deloc bune după operația suportată pe creier: ”Vom ține sub discreție diagnosticul!”

Nicu Covaci, vești deloc bune după operația suportată pe creier. Membrii trupei Phoenix, anunță că, din respect, vor ”ține sub discreție diagnosticul”.

Însă, tot conform acestora, ”veștile nu sunt bune” despre starea de sănătate a legendarului muzician, de șase decenii din fruntea celei mai longevive formații de etno rock de la noi.

Starea lui Nicu este stabilā, urmeazā cursul tratamentului si este sub cea mai bunā îngrijire posibilā! Condiția medicalā nu îi permite vizite, inclusiv noi limitām contactul”, adaugă trupeții care, conform promisiunii făcută lui Nicu Covaci, vor susține totuși microturneu stabilit cu mult înaintea neprevăzutei operații. 

Vești deloc bune după operația suportată pe creier de Nicu Covaci! În luna în care muzicianul împlinește 77 de ani, trupa sa pleacă în turneu fără el

Simbolul muzicii românești, cel ce a făcut vie cea mai frumoasă și îndrăzneață poveste muzicală a unei formații de la noi, Nicu Covaci urmează să împlinească pe 19 aprilie 77 de ani. În luna aniversară muzicianul avea programate prezențe la premierele filmului ”Phoenix-Povestea”, care a intrat în cinematografe, dar și concerte la Mamaia (21 aprilie), București (22 aprilie), Bacău (26 aprilie) și Iași (27 aprilie).

Reamintim că pe data de 22 martie, Nicu Covaci a suportat o operație pe creier la Spitalul Județean din Timișoara, orașul pe care l-a cântat o viață, fiindu-i extirpată o tumoare de pe creier. Artistul a început recuperarea la secția de radioterapie a spitalului sus amintit și se află în grija unor prieteni buni ai săi.

La multi ani, Nicu Covaci!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed