AcasăMoney&PeopleOana Zăvoranu, din afacerista de milioane, datornică și executată silit. Riscă să-și...

Oana Zăvoranu, din afacerista de milioane, datornică și executată silit. Riscă să-și piardă și casa!

Oana Zăvoranu nu mai raportează succese profesionale și profituri năucitoare. Fosta vedetă de televiziune au solicitat instanței deblocarea conturilor prin suspendarea acțiunii de executare silită.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost chemați în tribunal, de acestă de o bancă pentru un credit pe care l-au luat în urmă cu mai mulți ani și pe care nu l-au achitat.

 S-a cerut executarea silită a celor doi după ce ar fi luat și alte împrumuturi și au girat cu propria locuință, vila moștenită de Oana (50 ani), situată într-o zonă rezidențială de lux a Capitalei.

La începutul anului, Oana Zăvoranu a rămas și fără fălosul său Porsche, care a fost scos la licitație în contul datoriilor. De asemenea, ”Querida” a rămas și fără aparatura medicală pe care o avea luată în leasing, acesta fiind fost recuperată de diverse firme cu care încă se judecă.

Oana Zăvoranu, din afacerista de milioane, datornică și executată silit

Oana Zăvoranu făce eforturi să blocheze acțiunea de executare silită. O astfel de procedură a cerut în instanță și Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii pe care o avea  ”Querida”. Acesta susține că a cerut falimentul pentru că vedeta nu a plătit facturile pe care el le-a emis. A fost nevoie de o acțiune în instanță pentru ca Vlădescu să-și recupereze și bani cu care o împrumutase pe Oana Zăvoranu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.