Oana Zăvoranu si-a concediat avocatul în sala de judecată! Motivul, face bani pe fondul problemelor sale

Exploziv! Oana Zăvoranu face valuri din nou! Și-a concediat avocatul în sala de judecată.

Dată în judecată de creditori, ținta nemulțumirilor sale a devenit propriul avocat în procesul cu medicul Bogdan Furtună, fostul manager al clinicii sale, cel care a acuzat-o pe fosta vedetă de televiziune de șantaj.  Cel ce a reprezentat-o pe ”Querida”, după rușinea pățită, reputatul avocat Constantin Nedelcu nu a vrut să comenteze situația. ”Este decizia sa”, a fost singura declarație a acestuia.

Conform declarațiilor vedetei, avocatul său ar fi putut profita cumva de problemele sale juridice și ar fi avut de câștigat mult în urma unei înțelegeri cu reclamantul. Cunoscută pentru temperamentul său vulcanic și numeroasele scandaluri mediatizate, a decis să își rezolve problemele pe cont propriu după ce a constatat că avocatul său ar fi primit, în cazul unei înțelegeri ”un onorariu de succes de 20 % din suma de bani pe care o recupera de la Bogdan Furtună, în urma medierii”

Oana Zăvoranu si-a concediat avocatul în sala de judecată la Curtea de Apel București!

Această ruptură între Oana Zăvoranu și cel ce a reprezentat-o vine într-un moment în care vedeta se confruntă cu mai multe provocări juridice și financiare. Deși și-a concediat avocatul în sala de judecată, procesul nu a suferit o amânare. Se pare că efervescenta vedetă și-a tocmit din timp un alt avocat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed