Oligarh rus reținut la Londra. A fost interogat

Omul de afaceri rus Mihail Fridman a fost reținut la Londra. Acest lucru a fost raportat sâmbătă pentru TASS de către o sursă. „Fridman a fost reținut de poliție. Dar, potrivit informațiilor noastre, el a fost eliberat pe cauțiune pentru moment”, a declarat sursa citată.

El a adăugat că nu are alte informații, inclusiv motivele reținerii omului de afaceri. Sursa a mai spus că, în afară de Friedman, o altă persoană a fost reținută cu „o anumită sumă de bani”. „Această persoană se află la poliție, este interogat”.

La rândul său, serviciul de presă al Alfa Bank a precizat că Mihail Fridman se afla la domiciliul său. „Nu știm la cine se referă această știre, Mihail Fridman este acasă, nu este arestat. El nu are nimic de-a face cu această poveste”, a declarat pentru TASS un reprezentant al instituției de credit.

La 28 februarie, Uniunea Europeană a impus sancțiuni împotriva proprietarilor consorțiului Alfa Group, Mihail Fridman și Petr Aven, precum și a altor oameni de afaceri și oficiali ruși. La 1 martie, s-a aflat că Fridman și Aven se retrag din consiliul de administrație al Alfa Bank din Rusia, informează tass.ru.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed