Ponta se revoltă! Nici Ceaușescu nu a făcut așa ceva

Fostul premier al României, Victor Ponta, se arată scandalizat de faptul că reprezentanții USR-PLUS au refuzat să voteze finanțarea schiturilor românești de pe Muntele Athos din Grecia.

El susține că nici comuniștii de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu nu au reușit să distrugă ce era românesc și speră că nici USR-ul nu o va face.

„NU calugarii – ci PROSTIA si IGNORANTA unor reprezentanti ai USR !

Manastirile de pe Sfantul Munte Athos sunt sprijinite de credinciosi si de statele ortodoxe care au asezaminte si calugari / dincolo de credinta , este vorba despre traditii, cultura, educatie religioasa / costurile sunt oricum absolut infime raportat la alte cheltuieli publice .

Cei de la USR considera ca tot ceea ce are legatura cu traditiile , religia, valorile istorice ale Romaniei si romanilor trebuie distrus – iar in loc trebuie pus “OMUL NOU” – de data aceasta “omul nou userist” ( in anii 50 era “omul nou comunist” – in fond acelasi lucru)!

Comunistii nu au reusit in 1950 sa distruga tot ce era romanesc – sa speram ca nu reusesc nici useristii in 2021”, a spus Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed