Pop starul rus Irakli nu a fost lăsat să intre în Moldova. Este pentru a doua oară când încearcă, de acestă dată prin aeroport

Pop starul rus Irakli, nu a fost lăsat să intre pe teritoriul Republicii Moldova. Este pentru a doua oară când popularul artist născut la Moscova este întors din drum de Poliția de Frontieră, de acestă dată pe aeroportul din Chișinău.

Conform autorităților, cântărețul, care urma să cânte la un club de noapte din capitala Moldovei, nu a întrunit condițiile pentru intrarea în țară. În decembrie, lui Irakli, care a prezentat un pașaport georgian (părinții săi fiind originari din acestă țară), nu i s-a dat voie să intre în Moldova unde urma să cânte în campania electorală a unui partid ce reprezintă interesele Rusiei. Spectacole ce au fost  plătite de oligarhul prorus Ilan Șor, condamnat la 15 ani de închisoare în Moldova pentru fraudă bancară.

Pop starul rus Irakli nu a fost lăsat să intre în Moldova! Cântărețul s-a plâns fanilor săi pe paginile sale de socializare și a promos că va contesta în instanță decizia Poliției de Frontieră deoarece nu îi este clar refuzul intrării sale pe teritoriul  moldovenesc. De la pornirea ostilităților militare ale Rusiei în Ucraina, Irakli s-a stabilit în țara unde s-au născut părinții săi, Georgia și unde are și o afacere.

Irakli Pirtskhalava (46 de ani) s-a născut la Moscova însă părinții săi au origini gruzine, ca și Stalin, despre care artistul ar fi afirmat că ”a fost o persoană cinstită”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed