Povestea fabuloasă a actorului Vasile Calofir! Cândva își dorea să devină tractorist, azi conduce o luxoasă limuzină

Unul dintre cei mai iubiți actori de comedie ai monentului, Vasile Calofir are o poveste de viață fabuloasă, una demnă de un scenariu de film!

 Înainte de succes a fost paznic, zugrav, tehnician și a dormit cu boschetarii în Gara de Nord. Și-a dorit să devină tractorist și a ajuns să conducă un luxos Mercedes.

 Până ca rolurile să-i aducă succesul de astăzi în teatru, televiziune, dar și la evenimente private, ca prezentator, Vasile Calofir (49 de ani) nu s-a calificat nici măcar ca paznic la Spitalul județean din Buzău. Născut într-un sat buzoian, călătoria lui spre idealul cu care a plecat de acasă, la 21 de ani, a poposit timp de patru luni în Gara de Nord. Unde a împărțit băncile cu boschetarii iar ”duș”-ul îl făcea la toaleta clădirii.

Povestea fabuloasă a actorului Vasile Calofir

Povestea fabuloasă a actorului Vasile Calofir. Înainte de succes a fost paznic, zugrav și a dormit cu boschetarii în Gara de Nord

Mai trec prin gară. Zâmbesc de fiecare dată, pentru că aş retrăi oricând acele momente fabuloase, teama şi speranţa necunoscutului, că nu ştiam dacă visul meu se va întâmpla şi când! De fapt, pentru mine era un “start-up” incredibil, nu aveam de unde să ştiu ce va urma”, spune Calofir care a călcat pe scena Teatrului Național din București de multe ori înainte să fie descoperit, căci a fost și technician și recuziter.

”Am avut o perioadă în care am şi locuit în TNB şi, rămânând peste noapte singur cuc în tot teatrul, păşeam pe scenă, aprindeam luminile”, spune actorul școlit de regretatul Dem Rădulescu.  Calofir este unul din actorii care a reușit să lege o situație financiară bună. Și-a cumpărat un apartament de lux într-un complex rezidențial și traversează orașul într-o limuzină Mercedes și are de ani buni propria agenție de producție publicitară.

Dani Oțil i-a luat 3 mașini soției sale dintr-un foc! Cea mai scumpă a costat 120.000 de euro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed