Profiul psihologic al „mâncătorului de femei” a fost făcut de procurori. Detalii șocante care au ieșit la iveală

Apar noi informații in cazul lui Vasile Lavric sau „mâncătorul de femei” bărbatul care a ucis-o pe Aurica Bodnărescu. În lipsa unui cadavru, anchetatorii au reușit să facă un profil psihologic cu ajutorul unui martor cheie.

Fiul lui Vasile Lavric a oferit detalii importante pentru anchetă. Mărturia a scos la iveală aspecte şocante despre personalitatea bărbatului.

Tânărul a povestit în faţa judecătorilor că, înainte de dispariţia Auricăi Bodnărescu, a văzut cum tatăl său îl lega pe unul dintre fraţii săi cu o bandă scotch.

Atunci, Vasile Lavric i-a spus fiului său că încearcă să vadă dacă ar putea să lege astfel unul dintre porcii pe care îi avea în gospodărie.

Totuși, anchetatorii notează că Vasile Lavric nu a folosit niciodată o bandă scotch pentru legarea porcilor.

Povestea spusă de fiul „mâncătorului de femei” întărește ipoteza conform căreia criminalul ar fi legat-o pe Aurica Bodnărescu şi i-ar fi transportat cadavrul, în noaptea de 10 spre 11 iunie 2020, cu o platformă de tractare.

Ce fel de personalitate are Vasile Lavric, „mâncătorul de femei”

Dacă este să ne referim la profilul psihologic al „mâncătorului de femei”, s-a descoperit că bărbatul are predispoziţia de a se simţi cu uşurinţă jignit, are o sete de prestigiu personal şi are un sentiment pronunţat al propriei valori.

Mai mult decât atât, Vasile Lavric este foarte gelos, nu are încredere în ceilalţi şi se află într-o bănuială continuă.

Psihologul criminalist care l-a analizat pe bărbat a afirmat că toate femeile din viaţa lui trebuia să fie precum mama sa, care reprezintă un model pentru el.

Femeile din viața lui nu s-au ridicat la nivelul mamei sale

Dar, femeile pe care acesta le-a întâlnit nu s-au ridicat la nivelul mamei sale.

Mai mult, toate femeile din viaţa bărbatului au căpătat, la un moment dat, o anumită independenţă şi au manifestat dorinţa de emancipare, născându-se, în acest fel, şi principalele conflicte.

Este important de amintit că de numele lui Vasile Lavric se leagă dispariţia a patru femei, iar alte două soţii au murit în condiţii bizare, primul deces înregistrându-se în 1979, scria antena3.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed