Scandalul continuă pe bunurile ce au aparținut lui Petrică Mâțu Stoian: ”Vreau tablourile, lucrurile personale. Cu ce să fac muzeu, dacă eu n-am nimic din lucrurile lui”

Au trecut doi ani de la subita moarte a artistului popular Petrică Mâțu Stoian și, din nefericire, numele acestia apare în presă doar prin prisma scandalurilor și răfuielilor pe averea și bunurile pe care le-a strâns. Luptă ce continuă și dincolo de tribunal între familia artistului trecut în neființă și cel ce i-a fost agent.

O perioadă s-a așternut liniștea după ce cele două surori ale defunctului solist au obținut vila artistului, două Mercedes-uri și drepturile de autor, bunuri de peste 250.000 de euro după estimări, avere care s-a împărțit la notar între surori și nepoți.

Însă Maria Tărchilă, sora cea mare a lui  Petrică Mâțu Stoian continuă răfuiala cu Doru Gușman, cel ce i-a fost șofer și agent concertistic artistului care a murit din motive controversate. Acesta își dorește lucrurile personale ale fratelui său decedat, și identifică prin acesta și anumite ”obiecte de artă”.

”Trebuie să primim lucrurile lui din casa în care a locuit el, din casa impresarului, toate lucrurile, nu mi-a dat nimic de acolo. Mă refer la tablouri, tot ce era de-ale lui, lucruri personale, ceea ce nu am primit nimic, nimic”,  a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian, Maria Tărchilă, supărată că  a aflat că anumite lucruri ale defunctului solist au fost date de pomană.

Scandalul continuă pe bunurile ce au aparținut lui Petrică Mâțu Stoian

”Ce ni s-a cuvenit de la notariat am primit, dar lucrurile lui personale nu ni s-au dat. Alea trebuie să se dea, cele din casă, lucrurile personale de la cel care era impresar (…)A început (Doru Gușman-n.r.)  să le dea de pomană, face el pomeni, e el neam cu Mâțu? Nu e frate, nu e soră, ce e el cu Mâțu să facă pomeni? Nu trebuie să înstrăineze nimic din lucrurile lui. Cu ce să fac muzeu, dacă eu n-am nimic din lucrurile lui, din premiile lui, eu le am, eu cu haine, costume voiam să fac, dar cu ce să fac”, spune Maria Tărchilă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed