x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(16) "instant-articles"

Se adeveresc cele mai GROAZNICE teorii despre MONSTRUL de la CARACAL

Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru, a vorbit miercuri la Antena 3 despre cazul care a șocat România și despre adevărata față a lui Gheorghe Dincă.

Autor: Mihai Voican | Sursa: incont.ro | Publicat: 14.08.2019, 14:58

Ultimele indicii în cazul crimelor din Caracal demonstrează cea mai groaznică teorie posibilă despre Gheorghe Dincă.

 

Rezultatele analizelor oaselor găsite de criminalişti în pădurea de lângă Caracal au relevat faptul că acestea NU sunt ale Alexandrei şi aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani.

 

Acest lucru înseamnă că Gheorghe Dincă are la activ mai multe crime comise, pe care a încercat să le ascundă în același mod și anume arzând cadavrele fetelor.

 

Dr. Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru, a vorbit miercuri la Antena 3 despre cazul care a șocat România și despre adevărata față a lui Gheorghe Dincă.

 

”Din punct de vedere psihologic, e identificat un model repetitiv post crimă, în privința felului în care cadavrele au fost procesate de făptaș.

 

Arderea cadavrelor e o formă de personalizare organizată a victimei prin care e redusă la cenușă sau rămășițe imposibil de identificat în gândirea făptașului. Una dintre ipoteze e că anterior făptașul a trebuit să-și dezvolte tehnologia. Sunt verigi lipsă în acest caz.

 

Gesturile criminalilor la prima faptă sunt naive, nereușite. Ei devin din ce în ce mai capabili. Ne uităm la un epilog al unei cariere infracționale.”, a spus Diaconu.