AcasăMoney&PeopleSelly implicat într-un nou accident cu bolidul de 70.000 euro. Nu are...

Selly implicat într-un nou accident cu bolidul de 70.000 euro. Nu are permis de un an și și-a ”bușit” mașina de două ori

Cel mai popular vlogger român, pe numele său Andrei Șelaru, Selly a lovit prima oară Mercedes-ul la două săptămâni de când a obținut permisul. La 19 ani, adolescentul care a făcut milionul de euro din postările sale, mai are de lucrat la capitolul atenție în trafic căci și-a turtit iar limuzina CLS 450, în valoare de peste 70.000 euro.

Accidentul a avut loc pe o străduță, într-un complex rezidențial din zona de nord a Bucureștiului. Din nefericire ambii șoferi nu au pățit nimic deși automobilele par destul de avariate, conform unei filmări a unui martor. În timp ce era filmat, Selly și-a ieșit din fire și i-a rugat pe cei prezenți să nu mai ia imagini. În asemenea situație, nervii cu siguranță erau întinși la maximum.

Selly se aproapie de milionul de euro din vlogging și publicitate

La doar 18 ani, Selly, este nu doar modelul noii generații ci și unul din vloggerii ce se vinde, mai nou, și prin propria muzică și care se aproape de milionul de euro încasați prin propria muncă.

Puștiul provenit dintr-o familie modestă din Craiova, se vinde pe internet de la 11 ani și a reușit să ajungă un real personaj de film având în vedere popularitatea sa. A legat propria trupă de vloggeri- 5 Gang, iar fiecare piesă, bună ori nu, adună milioane de vizualizări, are spectacole, propria linie vestimentară și planuri de dezvoltare pe termen lung. O afacere începută cu puțină carismă și o cameră foto care îi aduce  doar lui peste 20.000 euro pe lună

 

Ultimele Articole