Ștefan Bănică Jr, pare că se confruntă cu grave probleme financiare! A depus a doua cerere de eșalonare a unui credit de aproape 1,7 milioane euro

Blocul este situat în Cartierul Aviației și a fost chiar motivul discordiei dintre solist (care este proprietarul terenului pe care se află construcția)  și partenerii săi, frații Bogdan și Sabin Ivanov, cei care au ridicat imobilul.

Creditul a fost obținut în 2008, iar blocul a fost gata în 2013. Din cauza întârzierilor amenajărilor (tencuieli, zugraveli, instalatii electrice, instalatii termice, fatade, amenajari interioare, acoperis, lift, parchet, tâmplarie termopan, uși și finisaje totale) a fost nevoit să ceară o eșalonare, și a obținut un nou termen de returnare a datoriei, 2018. Însă, nici la acestă dată nu a acoperit datoria. Ștefan Bănică Jr și mama sa, Sanda Liteanu au cerut de la bancă un nou aviz de prelungire a ipotecii mobiliare, care expiră pe 30 ianuarie 2023.

Top 10 ”moșieri” din showbiz! Nu vă vine să credeți de proprietăți colosale au vedetele noastre

”Prin aceasta garanție ipotecară mobiliară se garantează creditul in suma de 1. 680. 000 eur (un milion sase sute optzeci mii euro), acordat de…. catre Banica Stefan si Vlad-Liteanu Sanda.

„La care se adauga dobanzi, comisioane, taxele si penalitatile aferente, precum si orice alte cheltuieli legate de inclusiv, dar fara a se limita la recuperarea sau conservarea bunului, precum si cheltuielile pentru recuperarea tuturor sumelor datorate bancii, cheltuieli de judecata sau executare silita, conform contractului de credit nr. 70407937 din data de 14.10.2008”, se mai scrie în document.

Constructorii, Bogdan și Sabin Ivanov l-au acuzat pe Bănică jr. că solistul nu a semnat certificatul de intabulare, tocmai pentru a nu vinde cele 10 apartamente, evaluate fiecare la 400.000 €. De cealaltă parte, cântăreţul susţinea că a fost ţepuit de cei doi fraţi şi că el plăteşte ratele bancare şi, pentru că lucrarea nu a fost terminată la timp, a fost nevoit să plătească din buzunar, utilităţile și dobânda pe eșalonare.

Dalida din Las Fierbinți, însărcinată în viața reală! Actrița va aduce pe lume un băiețel

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed