După ani de meditații, Sylvia Sîrbu a ajuns la concluzia că nu poți trăi din predat yoga. S-a întors pe scene!

După ani de specializare, exerciții și disciplină, meditațiile au condus-o pe frumoasa Sylvia Sârbu la concluzia că, în România, nu poți trăi din predat yoga.

Fosta membră A.S.I.A. care s-a bucurat și de ani de succes în cluburi și playlist-urile radio , alături de Corin Costache (Sylvia& Dj Rynno), Sylvia a anunțat în urmă cu trei ani că renunță la activitatea muzicală pentru un nou plan profesional, acela de instructor specializat de yoga. Solista, în vârstă de 40 de ani, a început cu o serie cursuri online de tehnici sau meditații ghidate, acum profesează la un studio de yoga și, între timp, a lansat o aplicație online de specialitate intitulată ”Profa de Zen”.

 Sylvia Sîrbu a ajuns la concluzia că nu poți trăi din predat yoga! ”Noi femeile suntem foarte puternice, avem o forță interioară fantastică. Doar că am uitat că avem această putere. Suntem deconectate de energia noastră feminină, de energia noastră sexuală, de pântecul nostru. Femeia, când are greutăți în viață, începe să aibă probleme la nivelul pântecului”, cităm din sfaturile pe care Sylvia Sîrbu le dă doamnelor și domnișoarelor preocupate de a-și resdecoperi forța și energia.

Însă până ca urmăritoarele sale să conștientizeze sfaturile sale, Sylvia a fost nevoită să apeleze ”part time” tot la ce știe mai bine, entertainemtul și muzica, și mai ”ciupește” câte o cântare, la petreceri private și cazinouri.

”Mă mai duc la concerte, că îmi place să fiu pe scenă, însă nu pot să zic că muzica a fost visul vieții mele. Nu mă văd cântând până la 50 de ani. E timpul să mă ocup și de alte lucruri”, spune noua ”Profă de Zen” care continuă să predea și yoga.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri