TOP 5 destinații în care merită să călătorești toamna. Peisajele sunt spectaculoase

TOP 5 destinații în care merită să călătorești toamna. Peisajele sunt spectaculoase. Dacă plănuiești o vacanță în ultima lună de toamnă, ai de unde alege.

Sunt locuri în Europa care merită să fie văzute măcar odată în perioada toamnei. Iată top 5 destinații în care poți călători toamna.

TOP 5 destinații în care merită să călătorești toamna. Peisajele sunt spectaculoase

  1. Cumbria, Anglia, este unul dintre locurile pe care merită să le vizitezi, mai ales toamna. De la natura care pare că renaște toamna, până la o multitudine de lacuri, toate te vor încânta cu peisajul idilic.
  2. Bavaria, Germania, este recunoscută pentru toate festivalurile de bere și vin care au loc toamna în acea zonă. De asemenea, castelurile, dar și construcțiile din acestă zonă merită să fie văzute măcar odată.
  3. Piedmont, Italia este o altă locație din Europa unde merită să ajungi toamna. Regiunea Piedmont, din nordul Italiei, este recunoscută pentru vinul excelent și mâncarea delicioasă.

De asemenea, toamna sunt nenumărate festivaluri la care poți participa, iar dacă vrei, te poți bucura și doar de peisajele din zonă

  1. Aragon, Spania. Dacă vei ajunge aici, trebuie neapărat să mergi și în Parcul Național Monte Perdido. Cu siguranță nu vei regreta o excursie în această zonă spectaculoasă.
  2. Transilvania, România Dacă vrei să nu pleci din România, există soluții. Străinii adoră Transilvania și nu e de mirare. Peisajele sunt unice, iar obiectivele turistice pe care le poți vizita sunt destul de multe.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri