U2 revin pe scenă după o pauză de patru ani. Ultimul lor turneu a avut cele mai mari încasări din istorie

0

U2, una dintre cele mai populare formații rock din lume, revin pe scenă după o pauză de patru ani.

Formația în fruntea căreia se află Bono, cel mai bogat pop-rock star din lume, reîncepe seria concertelor ce i-a dus în topul celor mai bogați artiști de pe mapamond. Nu oriunde ci la inaugurarea noii săli de evenimente MSG Sphere din Las Vegas, spațiul cu cel mai perfect sistem de sunet din lume.

U2 revin pe scenă după o pauză de patru ani. Inaugurează cea mai modernă sală de concerte din las Vegas

Primele concerte al formației înființată în urmă cu 45 de ani (în componența actuală consacrată: Bono, The Edge, Adam Clyton și Larry Mullen) va avea loc pe 29& 30 septembrie a.c. Ultimul turneu al grupului U2 -360°- a intrat în istorie cu cea mai mare sumă generată (peste un miliard de dolari) depășindu-i pe cei de la Rolling Stones, cei care dețineau precedentul record (turneul “A Bigger Bang”).

U2 nu a mai concertat de patru ani, mulți punând pauza pe seama problemelor cu vocea pe care Bono (63 de ani) le-a întâmpinat.

Bono este cel mai bogat star din muzică. A investit în Facebook!

Rockstarul Bono (Paul David Hewson) a devenit cel mai bogat muzician de pe planetă, asta și datorită investițiilor sale inspirate, care i-au adus o avere de circa 1,6 miliarde de dolari. Irlandezul a cumpărat 2.3% din acțiunile deținute de Facebook.com în 2009, cu 89,6 milioane de dolari, prin firma sa de investiții. Plasare ce l-a trimis în liga miliardarilor, peste Paul McCartney, fostul solist The Beatles, care are o avere estimată de 1,2 miliarde de dolari. Bani câștigați doar de pe urma activității muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.