AcasăGeneralUn bărbat cu cetățenie ungară și română, căutat de FBI, a fost...

Un bărbat cu cetățenie ungară și română, căutat de FBI, a fost arestat la Budapesta

Un bărbat cu dublă cetăţenie ungară şi română, aflat pe lista infractorilor urmăriţi de Biroul Federal de Investigaţii (FBI) din SUA, a fost arestat la Budapesta, a anunţat joi poliţia ungară pe website-ul său, informează MTI.

Se crede că Ştefan Alexandru B. este membru al unei bande infracţionale care a răpit un cuplu în Statele Unite, a legat victimele şi le-a injectat o substanţă care conţinea o presupusă substanţă letală. Cuplului i s-a spus că ulterior i se va administra un antidot în schimbul unei răscumpărări.

Victimele au fost de acord, dar băncile lor au refuzat să realizeze ordinul de transfer pentru o sumă considerată extrem de ridicată.

Ulterior, autorii răpirii şi-au forţat victimele să bea un somnifer şi au fugit cu un automobil furat de la victime.

În anul 2012, un tribunal din SUA a emis un mandat de arestare internaţional împotriva infractorilor, în timp ce FBI a oferit o recompensă de 10.000 dolari pentru orice informaţie credibilă care ar duce la prinderea celor urmăriţi.

Ştefan Alexandru Barabas a fost arestat marţi când părăsea o piscină în aer liber din Budapesta. În prezent sunt în desfăşurare procedurile de extrădare în SUA.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.