AcasăMoney&PeopleWill Smith și Martin Lawrence vor fi pentru a patra oară Bad...

Will Smith și Martin Lawrence vor fi pentru a patra oară Bad Boys. Cei doi anunță continuarea filmului cu încasări de sute de milioane de dolari

Will Smith (54) și Martin Lawrence (57) au anunțat că personajele pe care le-au făcut celebre în Bad Boys -polițiștii Mike Lowery şi Marcus Burnett- nu au ieșit încă la pensie.

 La 18 ani de la primul film, cei doi se reîntorc pe marile ecrane cu seria 4 a comediei polițiste ”Bad Boys”. Franciză de succes în box office-ul american, ultimul film, ”Bad Boys for Life” a fost lider în topul încasărilor în lunile de până la apariția restricțiilor sanitare (424.617.855 $ la nivel global).

Filmul va fi produs de Sony Pictures în colaborare cu actorii protagoniști, după un scenariu de Chris Bremner, și va fi regizat de aceeași echipă care a realizat și precedentele lung metraje, Adil El Arbi şi Bilall Fallah.

Will Smith și Martin Lawrence sunt din nou Bad Boys

Will Smith și Martin Lawrence nu au mai așteptat anunțul producătorilor și au dat vestea cea mare pe propriile canale online, având în vedere că sunt implicați financiar în continuarea filmului.

Seria de filme ”Bad Boys” prezintă aventurile detectivilor Mike Lowrey şi Marcus Burnett precum și lupta lor pentru eliminarea rețelelor de traficanți din Miami. Primele două filme au fost lansate în 1995 şi 2003. 

Bad Boys for Life”, al treilea film din serie, a fost lansat în ianuarie 2020.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.