Povestea femeii care vinde unul dintre cele mai iubite produse româneşti: „Este, cred, unic în istoria brandurilor europene”

A intrat în mediul de afaceri în anul 1993, reţeta succesului, fiind, potrivit unui interviu acordat anterior Business Magazin, „oamenii de calitate, compoziţia magiunului şi banii pentru utilaje şi producţie”. În prezent, cea mai mare a timpului i-l ocupă dezvoltarea afacerii: „Trist dar foarte adevărat, NU mai este timp pentru nimic. Nerespectarea legislaţiei din România conduce la un dezastru în viaţa personală. Ce mi-ar plăcea? Lectură, turism, bucătăreală”, mărturiseşte cu sinceritate antreprenoarea, referindu‑se mai degrabă la activităţile pe care i-ar plăcea să le facă în timpul liber.

 

În ceea ce priveşte implicarea reprezentanţilor mediului de afaceri în societatea, Bibiana Stanciulov este la fel de tranşantă. „Care reprezentanţi?! Demagogie multă, interese de grup. Suntem cazul autentic care prin păstrarea independenţei politice şi financiare are de suferit în fiecare moment al existenţei. Este, cred, unic în istoria brandurilor europene, modul în care se încearcă «linşarea» noastră prin lipsa de atitudine faţă de furtul de imagine. Toponimul Topoloveni a fost protejat de noi prin Indicaţie Geografică Protejată, pentru procesarea legumelor, fructelor şi cerealelor. Acum, acest toponim este folosit, la limita penalului, de către un concurent neloial – foarte agresiv – sub privirea îngăduitoare şi nepăsătoare a autorităţilor.”

 

Ea subliniază că lucrurile se pot schimba simplu prin respectarea legii şi a răspunderii magistraţilor. „Pentru încălarea dreptului de proprietate intelectuală ar trebui respectată aceeaşi legislaţie ca şi la oricare alt drept al proprietăţii.” Bibiana Stanciulov punctează şi trei decizii principale pe care le-ar lua dacă ar fi pentru o zi preşedinte, deşi „probabil că nu am respectat implicaţiile directe ale preşedintelui, dar ar fi hotărâri benefice poporului nostru: 1. Respectarea tradiţiei autentice pentru asigurarea existenţei poporului român. 2. Legea răspunderii magistraţilor. 3. Interzicerea tăierii pădurilor.”

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed