Licitație pentru tricourile jucătorilor din Generația de Aur! Cine a dat 30.000 de euro pe echipamentul lui Hagi

O licitație pentru tricourile tricolorilor din Generația de Aur a avut loc înaintea meciului de retragere a marilor jucători de fotbal ai României. Spectacol ce a avut loc aseară, pe Arena Natională.

Atmosfera a fost electrică la dineul caritabil organizat recent în București, unde 26 de tricouri ale tricolorilor din Generația de Aur au fost scoase la licitație. Evenimentul, găzduit de o locație elegantă, a reunit personalități marcante din fotbal, oameni de afaceri și fani ai echipei naționale a României. Conform sumei cu care a fost licitat, cel mai scump tricou a fost cel al lui Gheorghe Hagi. 30.000 de euro a dat Veronica Schmidt, soția unuia din sponsorii clubului Farul Constanța, pe prețiosul tricou.

Tricourile legendare, scoase la licitație. Și Hagi a dat 6000 de euro pe tricoul unui coleg din Generația de Aur

Punctul culminant al serii a fost, fără îndoială, licitația tricourilor purtate de marii fotbaliști români. Cu o eleganță și un entuziasm demn de un adevărat spectacol, licitatorul a prezentat pe rând fiecare tricou, începând cu cel al lui Gheorghe Hagi, considerat de mulți cel mai valoros fotbalist român din toate timpurile.

Licitație pentru tricourile jucătorilor din Generația de Aur! Și Hagi a scos din buzunare 6000 de euro pentru tricoul lui lui Ilie Dumitrescu. Fostul mare fotbalsit bulgar Hristo Stoichkov a cumpărat tricoul fostului său coleg  și căpitan al Barcelonei pentru 10.000 de euro. Dan Șucu, finanțatorul clubului FC Rapid și-a adjudecat tricoul lui Jose Murinho pentru 16.000 de euro.

Un eveniment caritabil de neuitat

Seara a început cu un cocktail de întâmpinare, unde invitații au avut ocazia să socializeze și să își amintească momentele de glorie ale fotbalului românesc. Organizatorii au pregătit o prezentare multimedia impresionantă, cu imagini și videoclipuri din meciurile memorabile ale Generației de Aur, stârnind aplauze și emoții în rândul participanților. Loredana a animat dineul cu un recial.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed