5 idei de weekend în doi. Poți ajunge cu mașina sau cu trenul acolo

5 idei de weekend în doi. Poți ajunge cu mașina sau cu trenul acolo. Dacă vrei să îți surprinzi plăcut partenerul în ce a mai rămas din acest weekend, sau în weekend-ul următor, iată 5 idei de weekend în doi.

Poți ajunge la fiecare dintre aceste locații atât cu mașina cât și cu trenul. Ai nenumărate activități pe care le poți face cu persoana iubită și totodată, peisajele sunt unele mai deosebite.

5 idei de weekend în doi. Poți ajunge cu mașina sau cu trenul acolo

Una dintre cele mai bune idei de weekend în 2 este mersul la munte. Priveliștile sunt perfecte în această perioadă, iar dacă aveți și pasiuni comune de ski sau snowboard va fi și mai bine.

 

O altă locație perfectă pentru un weekend în doi o reprezintă Băile Felix, unde vă puteți relaxa amândoi. Puteți ajunge cu trenul, cu mașina, iar priveliștea este de asemenea una superbă.

Valea Doftanei poate fi o altă alternativă pentru un weekend în doi. Este o zonă de o frumusețe aparte, sunt suficiente locuri pe care să le vizitați pentru a avea un weekend plin și de asemenea, drumul este și el unui cu peisaje frumoase.

5 idei de weekend în doi. Poți ajunge cu mașina sau cu trenul acolo

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. Vă puteți bucura de viața culturală bogată, puteți mânca la un restaurant cu specific și pe fiecare dintre străzile acestui oraș domnește atmosfera romantică, așa că veți simți mai mult decât perfect.

Chiar dacă este iarnă, asta nu înseamnă că un weekend la mare ar strica. Îți poți surprinde partenerul cu o vizită fulger pe litoralul românesc. Puteți privi marea, vă puteți plimba, dar și relaxa la SPA-urile de acolo.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed