Telefoane ieftine și bune: ghid de cumpărare pentru 2021

Piața telefoanelor mobile vine cu mii de modele diferite pe care le putem grupa după sistemele lor de operare, dimensiunea sau prețul lor, de exemplu. În acest din urmă caz, varietatea prețurilor în smartphone-urile actuale este foarte largă, putând găsi modele sub 100 de euro.

Faptul că un smartphone este ieftin nu este sinonim cu faptul că specificațiile sale nu sunt bune. După sosirea Xiaomi, regele telefoanelor ieftine, tot mai multe mărci au început să ofere telefoane care să combine calitate și un preț bun.

Concurența dură în gama low-end și mid-range a facilitat dezvoltarea de telefoane ieftine, mult mai mult decât în ​​urmă cu câțiva ani. Aceasta este principala caracteristică a unor mărci precum Xiaomi sau Realme, dar există și alte mărci care oferă și dispozitive la un preț excelent. 

Iată cele mai bune telefoane ieftine, pe care le poți cumpăra în 2021.

Xiaomi POCO X3 NFC

Unul dintre telefoanele care ne-a lăsat cele mai bune senzații recent a fost POCO X3 NFC , un telefon căruia pur și simplu nu îi poți spune nu datorită prețului său.

Unul dintre punctele sale forte este ecranul IPS de 6,67 inch cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, rară în această gamă de prețuri. În plus, acest POCO X3 are o performanță bună datorită procesorului Snapdragon 732G.

Dacă ai nevoie de un alt motiv pentru a cumpăra POCO X3, îl poți găsi cu ușurință în autonomia sa, cu o baterie de 5.160 mAh care se încarcă în câteva minute datorită încărcării rapide de 33W. După cum sugerează și numele, are și tehnologie NFC.

Acest POCO X3, unul dintre cele mai bune telefoane ieftine pe care le poți cumpăra, respectă pe deplin toate cerințele de folosire de care ai nevoie în fiecare zi.

Huawei P40 Lite

Știm cu toții că conflictul Huawei cu Statele Unite este motivul pentru care acest Huawei P40 Lite nu are aplicații Google. În ciuda acestui dezavantaj considerabil, acest telefon iese în evidență datorită unor caracteristici precum ecranul, cu un panou IPS de 6,4 inci cu rezoluție Full HD +.

În plus, P40 Lite de la Huawei are și un procesor Kirin 810 și nu mai puțin de 6 GB RAM și 128 GB stocare.

În acest Huawei P40 Lite găsim și patru camere din spate cu un senzor principal de 48 MP, o baterie de 4.200 cu o încărcare ultrarapidă de 40W, un cititor de amprente și tehnologie NFC.

Pe scurt, în ciuda absenței serviciilor Google, Huawei a reușit să dezvolte un terminal foarte complet care este una dintre cele mai bune opțiuni din gama sa de prețuri.

Realme 7

În catalogul Realme mobile, realme 7 iese în evidență. Realme 7 are un design realist și elegant inspirat de natură, care strălucește ca unul dintre punctele sale forte. Este însoțit de un ecran FHD + IPS de 6,5 inci cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz și un procesor MediaTek Helio G95 care se respectă pe deplin, în special în secțiunea jocurilor video.

Trebuie să acordăm aceeași importanță autonomiei acestui realme 7, mai mult decât suficientă datorită unei baterii de 5.000 mAh cu o încărcare rapidă de 30 W, astfel încât să o poți încărca complet în puțin peste o oră.

Deși are unele aspecte mai slabe, cum ar fi faptul că interfața Realme încă trebuie îmbunătățită, acest Realme 7 face parte dintre acele telefoane excelente.

Xiaomi POCO M3

Ne întoarcem la Pocophone pentru a-ți recomanda cel mai ieftin telefon mobil, POCO M3. Dacă ești în căutarea unor telefoane ieftine, cu o baterie bună și un design de care te vei îndrăgosti, POCO M3 este rezultatul perfect.

Are un ecran IPS de 6,53 inci cu rezoluție Full HD +, procesor Qualcomm Snapdragon 662, 4 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare internă și sistem de operare MIUI 11 bazat pe Android 10.

După cum am spus, autonomia este cel mai notabil aspect al POCO M3, deoarece are o baterie de 6.000 mAh cu încărcare rapidă de 18W. În ceea ce privește secțiunea fotografică, putem spune că terminalul are trei camere pe spate (senzor principal de 48 MP) și o cameră frontală de 8 MP.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed