Plin de datorii, Bănel Nicoliță a refuzat o avere de la un reality show! ”Vreau să îmi văd de antrenorat”

Plin de datorii, Bănel Nicoliță a refuzat o sumă importantă oferită pentru participarea sa la un reality show.

Este vorba de ”Survivor România” (Pro Tv), popularul format de televiziune pe care fostul mijlocaș de la Steaua ori Saint-Etienne nu l-a acceptat în ciuda ofertei generoase a producătorilor show-ului. Este pentru al doilea an când Nicoliță, vedeta fotbalului anilor 2000, îl refuză preferând să muncească acasă, în orășelul unde s-a născut, și unde a început fotbalul, Făurei.

Și milionarii în euro se plâng de facturi! Monica Tatoiu a plătit la curent și gaze 14.000 de lei

Bănel Nicoliță a refuzat o avere de la un reality show! ”Vreau să îmi văd de antrenorat”

Antrenor la CS Făurei, club din liga a 3-a, Bănel Nicoliță (37 de ani) ar fi refuzat oferta deoarece, după 15 meciuri jucate contra unor echipe din Champions League, nu-și  dorește să se războiască într-o emisiune de divertisment și că vrea să-și construiască o carieră în sport și după retragerea sa. Suma pe care Bănel Nicoliță ar fi refuzat-o pentru a participa la Survivor este de 20.000 de euro, una care l-ar fi scos la liman din datoriile în care a intrat după mai multe afaceri nereușite, inclusiv micul club pe care îl conduce, și care i-a înghițit și ultimii bani.

 ”Pe mine nu mă interesează emisiunile TV, eu sunt antrenor la Făurei, vreau să îmi văd de antrenorat, de drumul acesta pe care l-am ales. Mă interesează fotbalul, nu și alte chestiuni departe de el”, a spus Bănel Nicoliță, ”Jardel”, așa cum era odinioară cunoscut pe terenul de fotbal.

Vica Blochina, admirată de Ion Iliescu și Adrian Năstase pe când era dansatoare

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed