Ce salariu are un curier în România în comparație cu unul din Marea Britanie

Ce salariu are un curier în România în comparație cu unul din Marea Britanie. Nu putem compara salariul unui curier din România cu cel al unuia din Marea Britanie.

Diferențele sunt extreme, iar acest lucru îl veți putea observa din datele de mai jos.

Conform site-ului undelucram.ro, curierii de la Fan coURIER cu experiență ajung să câștige chiar și peste 4.000 de lei net. De asemenea, bacșișurile ajung la 500-600 de lei pe lună.

Ce salariu are un curier în România în comparație cu unul din Marea Britanie

Astfel, un curier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștigă un salariu lunar net de 2.500 de lei, un bonus de 250 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un curier auto angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 1.800 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Ce salariu are un curier în România în comparație cu unul din Marea Britanie

La Urgent Cargus, un curier auto cu experiență mai puțin de un an de zile câștigă 2.000 de lei la Timișoara. Unul din Bacău are în jur de 1.600 lei.

La Sameday în schimb, un curier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 1.900 de lei, tichete de masă de 200 de lei și bacșișuri în valoare de 500 de lei pe lună.

Ce salariu are un curier în România în comparație cu unul din Marea Britanie

Un șofer de livrări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un șofer de livrări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei pe lună.

În Marea Britanie vorbim însă despre alte sume. Conform ofertelor de job pe care le-am găsit, o firmă de curierat oferă locuri de muncă pentru salarii de până la 45.000 de lire pe an pentru un curier care livrează lapte.

De asemenea, pentru curierii locali, se oferă un salariu net de 2.800 de lire sterline. O altă firmă de curiera plătește un șofer cu 1. 696 £ pe lună.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed