Cât te costă să-și cânte Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, cea mai populară formație de muzică de petrecere a momentului

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au devenit peste noapte cei mai populari cântăreți de muzică de petrecere din România.

Marele lor succes -”Ziua când tu m-ai sărutat”, se bucură de un record de vizualizări și pe YouTube (se apropie de pragul de 40 de milioane de vizualizări) și i-a trimis direct în topul celor mai doriți artiști la petreceri private în România.

Dintr-o formație instrumentală (12 muzicanți), odată cu venirea maramureșencei Carmen Chindriș ca solistă, Taraful Rutenilor a avut un 2022 plin de succes. Melodiile lor au însoțit toate petrecerile  românilor și, chiar dacă nu sunt difuzați de postului de radio FM ori emisiuni mondene, acestea s-au bătut să-i aibă ca invitați.

Ele sunt vedetele noastre ce au investit în Tesla /FOTO

Cât te costă să-și cânte Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor

N-au ratat nici evenimentele din breasla lor, căci marile vedete ale genului au făcut eforturi să-i aibă, chiar și la fastuoasa nuntă a lui Florin Salam. În cel mai bun al al lor de când au întâlnit popularitatea, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au un preț de peste 10.000 de euro, la cae se adaugă transportul și cazarea, ceea ce-i face o concurență serioasă în branșa lor, muzica de petrecere.

Născută în Sighetul Marmației, Carmen Chindriș, care a intrat recent și în galeria vedetelor Antena 1 prin participarea la ”Te cunosc de undeva”, cântă de mica folclor și este absolventă a Academiei de muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed