Câți bani cer Țociu și Palade pentru o oră de amuzament la petrecerea ta!

Câți bani cer Țociu și Palade pentru  oră de amuzament la petrecerea ta!  De mai mult de 30 de ani împreună pe scenă cât și în fața camerelor de luat vederi, cei doi reușesc și astăzi să fie la fel de apreciați.

Unul dintre cele mai longevive cuplete umoristice ale teatrului de revistă românesc, Țociu& Palade duc ”miștoul” românesc și la petreceri private, și, din fericire, au parte de angajamente multe, fie că este vorba de aniversări ori nunți. Cât despre onorariul perceput, cei doi nu ascund că nu este unul chiar mic.

Adrian Mutu are poprire pe conturi și salariu! Ce sumă fabuloasa  îi cere Alexandra Dinu pentru neplata pensiei alimentare

Câți bani cer Țociu și Palade pentru o oră de amuzament

”3000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuiesc uitați. Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de niciunele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie, după care am ajuns și noi cine am ajuns și și-au căsătorit fetele, copiii. Cum era să cer bani unor oameni care te ajută? De multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani. Banii nu sunt totul”,  i-a spus lui Denise Rifai, Romică Țociu, care recent a împlinit 60 de ani.

Cornel Palade și Romică Țociu sunt prieteni de 33 de ani și s-au cunoscut la o brigada artistică de actori amatori din România comunistă. Consacrarea au cunoscut-o în spectacolele Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” cu care au fost în zeci de turnee, în țară și străinătate, apoi în propriile producții.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed