Wednesday, superproducția filmată în România, a intrat pe NETFLIX. Ce vedete de la noi joacă joacă alături de Catherine Zeta-Jones

”Wednesday”, ministeria îndelung promovată la nivel mondial și care a fost filmată în mare parte în România, poate fi vizionată pe Netflix.

Surpriză de proporții, pe lângă celebrii Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci și Luis Guzman, în producția  MGM ce continuă saga celebrei familii de groază ”Addams” se află și un popular actor român. Este vorba de George Burcea care-l întruchipează pe lugubrul personaj Lurch Addams.

De asemenea, în Wednesday și-a mai adus aportul actorul și iluzionistul Victor Dorobanțu, Claudia Dediu dar și Dumitrana Lupu, surprinză, fiica marii soliste a muzicii ușoare românești, Ileana Șipotanu și a regretatului compozitor Dumitru Lupu.

Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou.Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set”, spunea George Burcea care a fost zilele trecute la Los Angeles, unde a avut loc premiera filmului Wednesday.

Wednesday, superproducția filmată în România, a intrat pe NETFLIX

Pe perioada filmărilor ce au avut loc în mai multe locuri din România (studiourile Buftea, Castelul Cantacuzino din Bușteni, inclusiv la Castelul Bran), diva Hollywoodului, Catherine Zeta-Jones (”Masca lui Zorro”, ”Chicago” ori ”Titanic”) a promovat pe paginile sale de socializare multe locuri emblematice ale României.

Tim Burton (FOTO), nominalizat la Oscar pentru ”Corpse Bride” şi „Frankenweenie”, a mai vizitat România alături de actorul său preferat, Johnny Depp și rockerul Alice Cooper, cărora le-a realizat un videoclip.

Wednesday continuă seria filmelor de succes în care, în centrul atenție sunt personajele familiei de groază Addams.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed