Uimitorul copil român de la America’s Got Talent ce a lăsat cu gura căscată zeci de milioane de telespectatori /VIDEO! A uluit-o și pe Heidi Klum: ”Ne-ai tăiat răsuflarea”

Presa americană îl glorifică pe micuțul dansator român Darius Mabda, concurent la show-ul de mare audiență ”America’s Got Talent”, pe care îl numește după prestația sa în talent show-ul de mare audiență drept urmașul Nadiei Comăneci.

Imediat după ce a urcat pe scenă Darius-nimeni altul decât câștigătorul sezonului precedent de la ”Românii au Talent”, a izbucnit în plâns. În vârstă de 14 ani, dansul puștiului i-a făcut pe cei trei jurați de la America’s Got Talent”- celebrul comediant Howie Mandel, starul  televiziunii Simon Crowell și frumoasa Heidi Klum- să exclame la unison că au avut parte deun moment genial.

Darius, care la prima participare la o emisiune de televiziune a câștigat premiul de cel mai talentat român, a impresionat juriul și întreaga audiență dansând pe melodia ”In my Blood” a canadianului Shawn Mendes.

Uimitorul copil român de la America’s Got ce a lăsat cu gura căscată zeci de milioane de telespectatori

”Mişcările tale sunt ca ale unui contorsionist atunci când dansezi. Sunt impresionată de talentul tău”, a  spus Heidi Klum care a ridicat întreaga sală în picioare, în fața micului român.

Darius Mabda dansează de mic, iar primul premiul l-a obținut la 11 ani (Locul I la Bucharest Dance Festival). A urmat ”Best male” la Freedom Dance Festival Budapesta și Dance Star Croația unde a luat medalia de aur. Darius este elevul coregrafe Oana Ioniță, fosta ”bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed