Zgripcea & Constantin  – soluții inovatoare pentru nevoile juridice actuale

Zgripcea & Constantin este o echipa de avocati care demonstrează că lucrurile se pot face și altfel. O echipa in transformare, formată exclusiv din specialiști cu experiență mai mare de 12 ani în domeniul juridic.  Zgripcea & Constantin se extinde prin energia, dedicarea și profesionalismul de care dă dovadă. 

Specialiștii din cadrul echipei de avocati Zgripcea & Constantin și-au propus să facă mai accesibile pentru clienții lor serviciile din dreptul penal, dar și din dreptul civil, asistandu-i pe clienti în toate etapele călătoriei lor spre succes. Ei vor să schimbe opinia publică despre avocați și să demonstreze că poți beneficia de servicii transparente, bazate pe proceduri simple, care oferă rezultate rapide fără a renunța la calitate. 

Te simți altfel în calitate de client unde tu, în calitate de beneficiar, ești întotdeauna pe primul loc. 

Cine sunt persoanele care au pus bazele echipei de avocati Zgripcea & Constantin?

Membri fondatori ai echipei de avocati Zgripcea & Constantin sunt: Avocat Gabriel A. Zgripcea și Avocat Doina M. Constantin. 

Dl. Avocat Gabriel A. Zgripcea lucrează  activeaza în domeniu juridic de peste 15 ani fiind specializat în Drept Penal și Drept Comercial. Acesta a studiat dreptul in cadrul Universitatii de Vest din Timișoara – Facultatea de Drept, după care a urmat un master în dreptul afacerilor la Universitatea Rennes I din Franța. Imediat după terminarea acestuia, în anul 2007, a devenit colaborator în calitate de avocat la SCPAV Salans Bucharest, unde s-a specializat în drept comercial, având șansa să lucreze la diverse proiecte, care mai de care mai complexe. Ulterior urmand cursurile de masterat in Dreptul Afacerilor la Univeristatea Rennes I din Franta. Incepand cu anul 2007 a activat in cadrul societatii civile Salans Moore biroul Bucuresti. Acesta s-a specializat in drept comercial, luand parte la numeroase proiecte complexe.

Clientii il considera pe dl. avocat Zgripcea Gbriel – Aurel un profesionist desavarsit avand experienta sio o capacitate de analiza extraordinara. 

Acesta este specilizat in drept penal si drept penal al afacerilor. 

De-a lungul carierei a reprezentat atat  persoane publice, cat si corporații, atat in sfera penala cat si in sfera civila. Dl. Avocat Zgripcea Gabriel Aurel are sprijinul unei vaste echipe formata din experti contabili, auditori, executori judecatoresti, notari, s.a.m.d. 

Avocat Doina M. Constantin a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, deține un Master în Drepturile Omului și este Mediator autorizat. Avocatura este o profesie care i se potrivește la fix, ii vine ca o manusa. Intrucât mereu a susținut justiția și echitatea Dna. Avocat Doina M. Constantin crede in justitie si are o capacitate înnăscută de a remedia, a gestiona situatiile juridice. 

Primii pași în carieră i-au fost călăuziți de avocați celebri din Craiova, de la care a învățat cum să soluționeze situații conflictuale complexe. Pentru clienții săi, avocat Doina M. Constantin a luptat în cazuri de paternitate, partaj de bunuri comune și partaj succesoral, contracte juridice și multe alte spețe.

Întreaga gamă de servicii juridice oferite de de avocatii din cadrul Zgripcea & Constantin poate fi analizată pe website-ul oficial: zgripcea-constantin.ro . Dintre toate domeniile de activitate se remarcă în mod special următoarele: 

– Crima organizata

Se referă la activitățile infracționale desfășurate de persoane sau grupuri de persoane care colaborează într-un mod structurat și coordonat în scopul obținerii de câștiguri financiare ilicite.

– Trafic de droguri

Specialiștii din cadrul echipei de avocati Zgripcea & Constantin oferă clienților lor servicii juridicecomplete complexe în domeniul traficului de droguri începând cu sfaturi pentru prevenirea infracțiunilor și finalizând cu  de la asistarea acestora în fața autorităților pana la reprezentarea in fata orgenlor de cercetare penala si instanta de judecata. pentru orice problemă legată de traficul de substanțe ilegale.

– Abuz în serviciu 

Persoanele care consideră că li se încalcă drepturile sau dimpotrivă, sunt acuzate de abuz în serviciu, se pot baza cu încredere pe avocații de la echipa de avocati Zgripcea & Constantin pentru asistență juridică de specialitate.

– Conformitate produse

Există anumite reguli pe care orice comerciant trebuie să le cunoască și să le respecte înainte de a începe să comercializeze un nou produs în România. Acestea se aplică atât în țară, cât și pe teritoriul Uniunii Europene și sunt destul de complexe. Pe de altă parte, dacă vrei să-ți desfășori activitatea în deplină legalitate, dar fără să-ți faci probleme cu birocrația, poți apela tot la Zgripcea & Constantin.

– Contracte Juridice

Avocații de la Zgripcea & Constantin te pot consilia și în toate aspectele legate de dreptul contractual, începând cu redactarea și negocierea contractelor și până la soluționarea litigiilor.

– Partaj bunuri comune și partaj succesoral

Există mai multe variabile de ținut cont și în acest domeniu, dar dacă vrei să profiți la maxim de drepturile tale, tot o colaborare cu avocați precum Zgripcea & Constantin este soluția!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed