A murit Berta, vedeta din ”Doi bărbați și jumătate!” Pe numele său Conchata Ferrell simpatica actriță avea 77 ani

Actrița, care avea 77 ani,  a întruchipat-o pe simpatica Berta, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului ”Two and the Half Man” (Doi bărbați și jumătate”). A jucat în 212 din cele 262 episoade ale sitcomului care încă are audiențe record la nivel global.

Conchata Ferrell se afla în spital din vară și a petrecut o lună de zile la terapie intensivă după un stop cardiac. În ultimele luni a respirat ajutată de aparate. Vedeta incontestabilă a serialului, starul Charlie Sheen, a omagiat-o pe actriță pe canalele sale de socializare, numind-o ”un profesionist desăvâșit” și ”prieten autentic”.  Născută în Charleston, Carolina de Sud (Statele Unite), Conchata  Ferrell a absolvit cursurile Marshall University, unde a şi jucat pentru prima dată într-o piesă de teatru.

Ștefan Bănică Jr, pare că se confruntă cu grave probleme financiare! A depus a doua cerere de eșalonare a unui credit de aproape 1,7 milioane euro

Debutul în afara Broadway a venit în 1973, ca membru al companiei Circle in the Square. Au urmat mai multe roluri pe scenă şi televiziune.   A jucat în lungmetrajul „Heartland” (1979), apoi în „Edward Scissorhands”, „Network”, „Crime and Punishment in Suburbia” şi „True Romance”.   În 1992, a primit prima nominalizare la Emmy, pentru rolul avocatei Susan Bloom din serialul „L.A. Law”.   Cel mai recent a apărut în 2017, în „The Ranch” (Netflix). Între alte seriale în care a jucat se numără „Buffy the Vampire Slayer”, „Teen Angel”, „Matlock” şi „B. J. and the Bear”.
Cariera sa profesională s-a întins pe cinci decenii .

”Exteriorul dur al Bertei a fost o invenție a scenariștilor. Căldura și vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale”, a scris el. „Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și bucuria pe care a adus-o atât de mult”, a scris actorul Jon Cryer.

Top 10 ”moșieri” din showbiz! Nu vă vine să credeți de proprietăți colosale au vedetele noastre

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed