x


  • EUR
    4.8342
    USD
    4.1151
string(16) "instant-articles"

CARACAL: Au dezvăluit cum a ajuns să arate casa lui GHEORGHE DINCĂ

Gheorghe Dincă și-a transformat casa într-o adevărată închisoare. Patul metalic, sudat în perete, avea bucle pentru prinderea unui lanț cu care își lega victimele

Autor: Mihai Voican | Sursa: Hotnews | Publicat: 18.01.2020, 8:07

Gheorghe Dincă, trimis în judecată miercuri pentru uciderera Alexandrei și Luizei, își transformase casa într-o adevărată închisoare, cu geamurile astupate cu BCA, iar în dormitor avea un pat cu un cadru din fier beton, sudat în perete, potrivit procurorilor DIICOT. Ei mai spun, în rechizitoriul consultat de HotNews.ro, că sub cadrul metalic al patului era montată o bucată de fier beton, iar la capătul acesteia erau bucle de prindere a unui lanț metalic folosit la imobilizarea victimelor.

 

În rechizitoriu este descris în detaliu modul în care Dincă le-a răpit și ucis pe cele două fete de 15 ani și 18 ani și cum le-a ars cadavrele. Procurorii vorbesc despre “o violență extremă”, Dincă fiind “lipsit total de autocontrol și compasiune”, și spun că aceste aspecte rezultă nu doar din declarațiile inculpatului, ci și din conversațiile purtate în mediu ambiental în camera de arest. De altfel, în rechizitoiu sunt redate și dialogurile lui Dincă cu colegul de celulă, căruia îi povestește în detaliu despre victimele sale.

 

Procurorii notează în rechizitoriul de peste 400 de pagini, că Dincă (66 de ani) avea “o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice și a analizei comportamentale)”, fiind “preocupat până la obsesie de propria virilitate” și că pierduse Țorice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale”. “În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuțiile inițiate de inculpat se refereau preponderent la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condițiile și termenii doriți, în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună”, notează procurorii.

 

Articolul integral pe HOTNEWS