Cât te costă masa de Crăciun gătită chiar de Cătălin Scărlătescu! Cheful prepară piftie, friptură, chiar și vestitul său cozonac, marcă înregistrată

Iscusința culinară a lui Chef Scărlătescu, chiar dacă nu mai este admirată la televizor, se poate testa chiar la propria dumneavoastră masă festivă.

De când și-a dat demisia de la ”Chefi la cuțite”, cunoscutul bucătar de televiziune s-a concentrat pe munca sa care l-a consacrat în domeniu, și asta îi ia mai tot timpul.

Scărlătescu (50 de ani) este în continuare prezent în bucătăriile multor restaurante cu patalama, numele său recomandă preparate din diverse localuri și magazine, în plus, muncește de zor și în propria și faimoasa sa bucătărie. Pentru cei care nu sunt dornici să se implice în aventuri culinare pentru masa de Sărbători însă vor să-și impresioneze invitații, Scărlătescu gătește contracost tot meniul.

Cât te costă masa de Crăciun gătită chiar de Cătălin Scărlătescu! Masa festivă poate fi comandată direct acasă, inclusiv vestitul său cozonac ”marcă înregistrată”, toate la un preț pe măsura faimei vestitului chef proaspăt demisionar din ”bucătăria” postului Antena 1.

Pachetul obișnuit pentru masa de Crăciun, preparate gătite de Cătălin Scărlătescu, cuprinde un cozonac, 27 de sarmale și un kilogram de murături și costă 236 de lei, iar un alt pachet propus, este varianta cu doi  cozonaci, 27 de sarmale și 0,7 kg de friptură la tavă și costă 400 lei.

13 sarmăluțe preparate după rețeta sa costă 69 de lei, 27 bucăți costă 137 de lei, iar un kilogram de salata boeuf costă 75 de lei iar un kilogram de piftie de porc costă 94  lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri