Cea mai simplă rețetă din lume. Cum prepari tocănița de ceapă în câteva minute

Cea mai simplă rețetă din lume. Cum prepari tocănița de ceapă în câteva minute. Tocănița de ceapă poate fi cea mai bună alegere pentru un preparat sănătos, dar și rapid.

Ingredientele necesare pentru tocănița de ceapă sunt următoarele:

  • 45 de calorii
  • 11 g carbohidrați
  • 3 g fibre
  • 1 g proteină
  • 5 mg sodiu
  • 34 mg calciu
  • 28,5 mg acid folic
  • 0,31 mg fier
  • 0,2 mg mangan
  • 190 mg potasiu
  • 12 mg vitamina C

Cea mai simplă rețetă din lume. Cum prepari tocănița de ceapă în câteva minute

Tocănița de ceapă se prepară repede. Prima oară se taie ceapa și se curăță, iar untul sau uleiul de măsline se lasă la încins într-o cratiță mai adâncă.

Se adaugă ceapa tăiată și totul se amestecă bine. Se dă apoi focul la minim și ceapa se lasă la călit încet.

Se continuă amestecarea pentru a se evita arderea timp de 30 de minute, până când ceapa e moale și caramelizat.

Se adaugă apoi zahărul, dar și făina și totul se amestecă bine timp de 3 minute. Se pune și supa de pui sau de legume și amestecăm astfel încât să nu se formeze cocoloașe.

Poți să mai pui și o frunză de dafin pentru gust, da ruși boia de ardei dulce, alături de sare și piper după gust.

Întregul amestec se lasă la foc mic să fiarbă timp de 30 minute și se mai amestecă până când tocănița capătă o textură groasă și consistentă.

Se servește caldă, alături de crutoane, ori pâine prăjită. De asemena, tocănița de ceapă mai poate fi utilizată și pe post de garnitură pentru alte preparate de bază.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed