x


  • EUR
    4.8288
    USD
    4.4163
string(16) "instant-articles"

CTP i-a făcut praf pe sindicaliștii din poliție: Seamănă cu specialista în manipulări macabre

CTP îi compară pe sindicaliștii din poliție cu Olguța Vasilescu.

Author: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 18.01.2020, 8:24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit vineri seară, la emisiunea „Cap limpede”, despre disputa dintre Marcel Vela și sindicaliștii din poliție, pornită de la reforma anunțată de ministrul de interne, dar și de la accidentul rutier în care au fost implicați doi polițiști, cu o mașină veche de 15 ani.

 

„Această afirmație a domnilor de la sindicatul polițiștilor, de la Europol, este asemănătoare cu zicerea doamnei Olguța Vasilescu: liberalii or să vă dea pensia odată cu certificatul de deces. Pornind de la această măsură a guvernului de a permite, dacă dorește cineva din educație și sănătate, să-și prelungească activitatea până la 70 de ani, să nu iasă la pensie, poate să o facă. Doamna în cauză, specialistă în manipulări macabre, a aruncat fraza. Domnii de la Europol fac același lucru”, a spus gazetarul.

 

„Înțeleg că cei doi polițiști răniți s-au răsturnat în curbă cu o mașină aflată în stare avansată de uzură. Din câtă șoferie știu eu, în 30 de ani, în curbă, indiferent cât de uzată e mașina respectivă, te poți răsturna doar dacă intri cu o viteză prea mare. Dacă vii cu viteză moderată și adaptată drumului și condițiilor nu te poți răsturna în curbă. Ce s-a întâmplat acolo nu ni se spune. Au cedat frânele! Dacă cedau frânele se duceau drept, nu se răsturnau. A cedat direcția! Nu ne spune nimeni. Dar și acolo, răsturnarea vine din pricina forței centrifuge, doar dacă intri cu viteză mare în curbă. O să mi se spună că niște polițiști sunt șoferii maximi! Dacă un șef de inspectorat de poliție județean a putut să conducă beat, rangă aș putea spune, și să fie agățat de propriii colegi și refuză să i se facă testul pentru alcool și droguri, trebuie să fie dus la IML, atunci de ce n-ar putea intra niște agenți de poliție cu viteză mare în curbă? Nu s-a spus nimic despre asta, în schimb, în stilul Olguța Vasilescu, ni se aruncă: dați-ne sicrie, domnu’…”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

 

„N-am auzit aceste sindicate, pe mine nu mă miră că n-au zis nimic despre acest BMW serie 7, pe care îl folosesc liberalii. Cine a dat voie ministrului de interne să transfere atâția bani pentru o altă instituție? E deturnare de fonduri. Comodat! Avea MAI prea multe mașini BMW? De ăsta nu mai aveau nevoie și atunci l-au dat la Parlament în comodat, că ăia erau săraci. Ei, cu banii MAI, unde nu sunt bani pentru dotarea cu mașini, alimentarea cu benzină, ce faci, transferi BMW la Camera Deputaților?”, a mai spus gazetarul.

 

Articolul integral pe DIGI24